Bilxtra

Publisert av Agneta Torgersen den 06.08.19.
NB-avtale med
NB har arbeidet fram en avtale med BilXtra som gir medlemmer 15 prosent rabatt i BilXtras butikker.
Rabatten gjelder ikke på varer som allerede er på kampanje.
Gyldig medlemskort (CKE-kort med NB-logo eller NBs medlemskort m/bank-kvittering) må fremlegges.
NB og BilXtra vil også med jevne mellomrom sende ut epost/sms til medlemmene om tilbud og ved annonsering i Bobilen

BilXtra bilverksted og BilXtra butikk, er en del av konsernet AS Sørensen og Balchen. AS Sørensen og Balchen er en av de eldste og mest tradisjonsrike aktører i bilbransjen. Leverandør til det norske ettermarked.
I de senere år har Sørensen og Balchen bygget ut distribusjonsnettet i et høyt tempo. Gjennom oppkjøp og etablering av BilXtra-butikker har konsernet forsterket sin posisjon som Norges ledende distributør mot rekvisita- og verkstedsbransjen og BilXtra er i dag et av de mest kjente varemerker.

BilXtra er Norges største bilutstyrskjede: Med 80 butikker som selger bildeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, lastestativ til bil og takbokser. ¨BilXtra-butikkene har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til rimelige priser. I tillegg skal de gjennom sin kunnskap om bilhold veilede med gode råd og tips om hvordan kunden selv kan holde sin bil i tipp topp stand.
BilXtra verkstedkjede ble etablert våren 2009 og har på få år vokst seg til en av bransjens største kjeder med over 230 verksteder.

Kvalitetsvarer : Sørensen og Balchen importerer og selger anerkjente kvalitetsprodukter produsert av de sterkeste leverandørene til bilindustrien. De opererer utelukkende med OE-kvalitet eller Matching Quality. Dette er universelt aksepterte begrep som sier at våre deler er av minst like god kvalitet som original-montert. Deler fra Sørensen og Balchen montert på ett av våre BilXtra-verksteder har 5 års garanti.
Les mer om BilXtra på www.bilxtra.no.