Dekk1

Publisert av Agneta Torgersen den 21.06.19. Oppdatert 06.09.19.

Rabatt på dekk, felg og dekkhotell gitt på butikkens nettopris:

Dekk- og felgprodukter: 5% på butikkens nettopris.
Dekkhotell: 15% på butikkens dekkhotell priser.

Dekkhotell hos Dekk1 inkluderer følgende tjenester:
- Forskriftsmessig lagring. De lagrer dine dekk inne i riktig temperatur hele året.
- Forsikring
- Vask
- Personlig service, innkalling på sms
- Hjulskift er inkludert i prisen
- Sjekk av mønsterdybde, lufttrykk og holdbarhetstid på dekkene
- Håndtering av elektroniske dekktrykksensor (TPMS)

Priser på dekkhotell kan variere noe mellom regionene. Ring 03355 eller kontakt nærmeste butikk for forhåndsbooking av time.

Husk å vise gyldig medlemskort for å få rabatt.

Dekk1 har som første dekk kjede i Norge senket sine butikkpriser kraftig for å møte konkurransen fra netthandelen. På bakgrunn av dette endrer de sin rabattstruktur ved å redusere rabatten til en fast rabattsats på butikkens til enhver tid gjeldende utsalgspris.
Det er viktig å ikke se seg blind på rabattsats, men ser på prisen ferdig montert. De vet at deres nye priser er sterkt konkurransedyktig og i tillegg gir de prisgaranti på Nokian, Continental, Pirelli, Goodyear, Vredestein og Maxxis: Se prisgaranti

For pris til din bobil/privat bil ring 03355 eller se direktenummer til nærmeste butikk ved å besøke hjemmesiden www.dekk1.no

fredag 21. juni kl. 09:06

torsdag 05. desember kl. 09:34