Nordic Last & Buss AS

Publisert av Agneta Torgersen den 04.09.19.

Avtalen inneholder blant annet
karosseriarbeid og lakkering, frontrute-
skift, EU-kontroll i tillegg til mye
annet mekanisk arbeid.

De har også dekk og det er mulighet for dekkhotell. De taksterer skade i samarbeid med forsikringsselskapet.

Første NB-kunde

Medlem 5168 Åge Nilsen fra Andenes var det første NB medlemmet som benyttet seg av avtalen. Han hadde fått noen sprekker over det ene forhjulet. Verkstedet la på ny plast for så å lakke over. Det var ikke mulig å se at det var en skade der.

Nilsen viste fram bilen for verkstedet til Lians Caravan og de var også fornøyd med reparasjonen. Dette kunne anbefales.

Nordic Last og Buss på Finnsnes har nå fått en ny og stor lakkhall som kan ta store bobiler.

Om verkstedbedriften

Nordic Last og Buss AS er en nord-norsk verkstedbedrift med hovedkontor i Svolvær og verksteder spredt over hele landsdelen: Bodø, Fauske, Leknes, Svolvær, Sortland, Narvik, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Storslett, Alta og Vadsø.

Verkstedene er godkjent for reparasjon og service på alle typer kjøretøyer over 3500 kg, og tilbyr tjenester på de fleste områder som våre kunder etterspør. Mange av verkstedene har også godkjenning for kjøretøyer under 3500 kg.

Nordic Last og Buss As er Volvo-forhandler i Nord-Norge. Dette begrenser oss imidlertid ikke i forhold til andre merker. Våre mekanikere og service-medarbeidere er vel kvalifiserte fagarbeidere og har bred erfaring med ulike typer oppdrag. Nordic Last og Buss As er sertifisert innenfor NS-EN ISO 9001:2008 (kvalitet) og 14001:2004 (miljø). Bedriften har 210 ansatte, og rekrutterer fagarbeider bl.a. gjennom egen lærlingskole.

Felles for alle verkstedene er at de er godt utstyrte og kan levere et bredt spekter av tjenester innefor romslige åpningstider.

For mer informasjon om Nordic Last og Buss As anbefales vår hjemmeside: http://www.nordiclb.no

Her vil du finne kontaktinfo om nærmeste verksted, hva det tilbyr av tjenester, åpningstider osv...

Avtale med verkstedkjede i nord

HVAMERKNADPRIS
35 % rabatt
Dekkhotell
Omlegging på felg,
balansering, av og på bil

Be om pristilbud
Øvrig arbeidDet innrømmes 10% rabatt på gjeldende timepris.

Nordic Last og Buss AS Finnsnes har nå oppdatert sine priser på PKK:

Bobil under 3500 kg 1200,- + mva.
Bobil over 3500 kg 1500,- + mva.
Bobile over 7500 kg 2600,- + mva.

For service og reperasjoner, be gjerne om fastpris.

Kunden må forevise medlemsbevis i Norsk Bobilforening for å oppnå betingelsene i denne avtalen.

OBS! Ikke alle verksteder kan tilby alle tjenester nevnt ovenfor.

fredag 21. juni kl. 09:06

torsdag 05. desember kl. 09:34