Campingkort

Skal du til utlandet kan det være lurt med camping kort. De fleste utenlandske og mange norske campingplasser krever et campingkort når du skal sjekke inn. Som medlem av Norsk Bobilforening får du kortene til rabattert pris.

Norsk Bobilforening har 2 forskjellige campingkort, Camping Key Europa (CKE) og Camping Card International (CCI).

Skal du på tur med bobilen og viser ditt CKE-kort får du en raskere innsjekking på plassen, og du slipper å legge igjen ditt personnummer. Det er også en Europeisk reiseforsikring i dette kortet. Her kan du lese mer om CKE-kortet og fordelene i kortet.

CCI-kortet er internasjonalt og gjelder over hele verden, bortsett fra Sverige. Dette kortet gir rabatt på enkelte utenlandske campingplasser.
Det er også en tredjemannsforsikring i CCI-kortet.
Her kan du lese mer om kortet.

Husk å ha passet ditt klart ved bestilling av campingkort da passnummer på CKE-kort anbefales (frivillig), men på CCI-kort må det påføres passnummer, sted og dato for utstedelse!

Ønsker du å bestille CKE-kort kan dette gjøres her.

Kortet koster 100,- hvis du betaler med en gang, eller 130,- hvis du ønsker betalingsinformasjon på mail.

CCI-kortet er gratis, og bestilles av din region.

Region Øst (Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold og Telemark)
Region Sør
Region Vest