Mat med enkle hjelpemidler skal være god mat. Det er ingen grunn til å senke kvaliteten selv om kjøkkenet består av to gassbluss og en grill.
I denne boken finner du oppskrifter som gjør turmat til pur glede. Tips for avansert matlaging med enkle midler og liste over flyttbare kjøkkenredskaper er også med.
Enten du reiser med bobil, i båt, eller på hytta vil du finne gode råd for fantastisk mat og vin i denne boken.
Kokeboken er inspirert av mange år på farten, langs vinmarker i Frankrike, slott i Østerrike og flotte matopplevelser fra hele Europa.
Forfatter Ingeborg Dirdal er utdannet journalist, og bruker all fritid på reising, stort sett med bobil. Fotograf Elisabeth Tønnessen bidrar med flotte bilder som gjør boken til en visuell perle.
Alle NB medlemmer får 30% rabatt.
Husk å legge inn rabattkode "bobil" som passord.
Trykk her for bestilling av boken.
Format 210x210 mm
Sideantall 200 sider
Veil. utsalgspris kr 349,-
Utgiver Jæren Forlag,
pb 167, 4349 Bryne
Kontaktperson: Bjørn Moi
Tlf. 907 63 377
bm@jarenforlag.no
Bestilling av bøker: Sentraldistribusjon
ISBN 978-82-93351-38-2