Camping Key Europe

Skal du på tur med bobilen og viser ditt CKE-kort får du en raskere innsjekking på plassen, og du slipper å legge igjen ditt personnummer. Det er også en Europeisk reiseforsikring i dette kortet.

Her kan du lese mer om CKE-kortet.

Hvis du bestiller kort, skal du oppgi medlemsnummeret ditt. Eks: Er du medlem nr. 39, så oppgir du 39 (ikke som tidligere 100039). Da det er mange som bestiller kort med giro og som ikke betaler, vil giroløsningen ved kjøp av CKE-kort nå være deaktivert. Dette gjør at man ved bestilling må betale med kort. Prisen på 100,- opprettholdes for digitalt kort.

NB! Dersom du ønsker å motta et fysisk kort må dette velges i skjemaet. Det vil da bli lagt til 20,- i porto.

Camping Card International

CCI-kortet er internasjonalt og gjelder over hele verden. Dette kortet gir rabatt på enkelte utenlandske campingplasser. Det er også en tredjemannsforsikring i CCI-kortet.
Her kan du lese mer om kortet.

CCI-kortet er gratis og kan bestilles av Servicekontoret her.