Blast-it.no

Blast-it.no

Publisert av Agneta Torgersen den 05.08.19.

Bobilforeningen har fått et tilbud fra Blast It Vestlandet fra Egersund om å pakke inn en bobil for vinterlagring med krympeplast. Dette er et godt alternativ til de som ikke kan lagre bobilen innendørs og vil ha bilen hjemme. Når bilen pakkes ut er den akkurat lik som da den ble pakket inn.

Alle medlemmer får 10 prosent rabatt på en slik innpakning som Blast It Vestlandet har. Bor du lenger vekk fra Egersund kommer selvfølgelig reise i tillegg til prisen. Det beste er å ta kontakt med Blast It for å avtale pris, forteller Magnar Larsen til «Bobilen».

Bruk epost: egersund@blast-it.no eller telefon 51 30 30 55.

Dette blir meget stramt og tett og sitter godt på bilen. De som har gjort dette med sin bobil kan bare få fullrost hvor fint det ble.

De monterte støtter på taket for at det skal bli avstand mellom plasten og taket. Dette for å sikre god luftsirkulasjon og slik at de originale lufteventilene ikke blokkeres. Sikringen av plasten nederst skjer ved at det legges band med stor bruddstyrke som plasten brettes over for å bli sveiset sammen. Som en ekstra sikkerhet legges det også band under. Plasten varmes opp med kraftige  varmepistoler slik at den krymper og ligger stramt inntil bilen. Plasten kan krympe opptil 30 %.

Det er muligheter for å montere en «dør» for adkomst inn i bilen. Lufteventiler monteres rundt om for å sikre god luftsirkulasjon og for å unngå kondens. Red.