Fjord Line 2022

Publisert av Agneta Torgersen den 03.02.22.

Vilkår og betingelser:

Avtalen gir medlemmer rett til transportreiser ved bestilling av bilpakker for inntil 5 personer med bestillingskoder som spesifisert i denne avtalen. Rabatten gjelder Fjord Lines til enhver tid ordinære priser og ved ledig kapasitet om bord på følgende ruter:

a. Bergen/Stavanger - Hirtshals søndag til torsdag.
b. Hirtshals - Bergen/Stavanger mandag til torsdag.
c. Langesund - Hirtshals + retur søndag til torsdag.
d. Kristiansand - Hirtshals + retur mandag til torsdag.
e. Sandefjord - Strømstad på avgang kl. 15:20 fra Sandefjord og 18:30 fra Strømstad.
f. Innenriksreise Bergen - Stavanger.

Bergen/Stavanger - Hirtshals:
10% av ordinær pris på utvalgte seilinger med unntak av juli.

Langesund - Hirtshals, Kristiansand - Hirtshals og innenriksreise Bergen - Stavanger:
10% på ordinær pris på utvalgte seilinger hele året.

Spesialtilbud:
Sandefjord - Strømstad:
25% rabatt på avgang kl. 15:20 fra Sandefjord og 18:30 fra Strømstad med unntak av juli.

Kristiansand og Langesund:
25% rabatt på tur/retur reise i april og mai.

Spesialtilbud på cruise i utvalgte perioder i 2022.

Bestilling og betaling:

I. Kun medlemmer i Norsk Bobilforening har anledning til å benytte seg av denne avtalen og bestillingskoder må registreres ved bestilling for å oppnå rabatt. Medlemskort kan kreves fremlagt ved innsjekk.
II. Bestilling:
a. På Fjord Line sin nettside www.fjordline.com
b. Via telefon 815 33 500 (servicegebyr NOK 125,- per bestilling tilkommer).

Benytt følgende koder ved bestilling:
Bilpakke økonomi:   Web booking: HBO-ESTD/Telefonbooking: BO-ESTD.
Bilpakke flex:  Web booking: HBO-FSTD/Telefonbooking: BO-FSTD.
Bilpakke innenriks: Telefonbooking: BO-KV (Ingen servicegebyr på innenriks).

III. Rabatter blir ikke gitt i de tilfeller der bestiller ikke benytter bestillingslink oppgitt i denne avtale eller refererer til denne avtale på kjøpspunktet.
IV: Alle reiser hos FL betales umiddelbart ved bestilling via kredittkort/bankkort.
V: Det er et begrenset antall billetter til rabattert pris tilgjengelig per seiling.
VI: Fjord Lines ordinære reisebestemmelser og avbestillingsregler gjelder ved bestilling, og de reisende plikter å sette seg inn i disse før avreise. Oppdaterte reisebestemmelser og avbestillingsregler finnes til enhver tid på www.fjordline.com.