Fjordkraft

Publisert av Agneta Torgersen den 11.09.19. Oppdatert 02.09.20.

Fjordkraft og Bobilforeningen har i flere år hatt et godt samarbeid og kan med glede tilby medlemmer både strøm og mobil til lavere priser.
Medlemmer får en av Fjordkrafts mest populære strømavtaler til rabattert pris samt ekstra mye mobildata for pengene.

Bestiller du strøm og mobil før 30.10.20 er du påmeldt konkurranse for alle som benytter seg av medlemstilbudet til Bobilforeningen. Vi trekker flere heldige vinnere den 31.10.20.

Fjordkraft har også ett av Norges største fordelsprogram med faste tilbud hver måned.
Ta kontakt med Fjordkraft sitt prisvinnende kundesenter på 23 00 61 00 eller sjekk www.fjordkraft.no/nb for mer info.

Tilbud på mobilabonnement - nå med dobbel data!

Nå kan du få ekstra billig mobilabonnement for hele familien. Som medlem får du mobilabonnement til spesialpris hos Fjordkraft.
Bestill nå og få dobbel data i to måneder!