Høgkjølen Fjellcamp

Høgkjølen Fjellcamp

Publisert av Agneta Torgersen den 07.08.19. Oppdatert 23.10.19.

Høgkjølen Fjellcamp er en veletablert campingplass som opprinnelig ble etablert i tidsrommet 1979- 1981. Forut for det var området mye brukt til parkering for dagsutfart i fjellterrenget omkring. Vi tok over campingplassen høsten 2009.

De fleste av våre kunder velger å stå fast med vogna hele året på Høgkjølen og mange etablerer seg med spikertelt og store platter. Dette gjør at plassen framstår som mer ryddig og helhetlig enn om mange plasser står tomme om sommeren.

Siden 2009 har vi også ønsket drop-in gjester velkommen og vi føler at vi har en fin balanse mellom helårs og drop-in gjester

Her finner alle som ønsker det, den perfekte ”roen”, og samholdet mellom campinggjestene er upåklagelig. Den aktive familie vil også finne noe å gjøre på Høgkjølen. Her finnes mange aktiviteter både på og rundt campingplassen. Vi kan friste med en nydelig natur, flott skiterreng med oppkjørte løyper, skitrekk, flere gode fiskevann, en badekulp på området, flere badevann i nærområdet, flott turterreng i fjellområdene rundt oss, flere gode sykkelveier og ikke minst et godt lekeområde.

Trivselen er alltid satt i fokus på Høgkjølen, derfor synes vi at det er viktig med felles aktiviteter for å styrke samholdet på campingplassen vår. Flere ganger i året arrangerer vi forskjellige former for aktiviteter og sammenkomster. Det kan være vaffelsteking i lavvoen, bålfyring og grilling St.Hans-aften eller felles utflukter til turmål i området.

Vi ønsker dere velkommen til Høgkjølen Fjellcamp, campingplassen som tar vare på familien og fritiden.

Kristian, Aud-Jorund og Jon Olav

Høgkjølen Fjellcamp
Søvasskjølvegen 804
7320 Fannrem

N 63° 13' 885" WGS84
E 09° 32' 610" WGS84

Tlf: 417 68 386
Epost: kristian@fjellcamp.no

Hjemmeside