Nye æresmedlemmer i Norsk Bobilforening

Nye æresmedlemmer i Norsk Bobilforening

Publisert av Agneta Torgersen den 08.08.19. Oppdatert 14.08.19.

Under festmiddagen ble Alf og Ingrid Mork utnevnt til æresmedlemmer i foreningen. De har i en årrekke vært meget aktive i styre og stell, og Ingrid er nå fortsatt aktiv ved å være korrekturleser for ”Bobilen” og ansvarlig for våre nettsider.

Paret er fra Vestlandet og bor på Knarvik. De farter rundt i bilen det meste av året, men svært lite om vinteren. Det var på fergekaien de i påsken 1989 ble vervet inn som medlemmer i Norsk Campingbilforening av Gunnar Jensen.

Alf var sentralt styremedlem på 1990-tallet, Ingrid var leder i Region Vest fra 1999 til 2002, og i tillegg til det, nestleder sentralt. I 2001 ble hun redaktør av ”Bobilen” inntil Tore Steinar Pettersen overtok høsten 2002.

I og med at store deler av året ble tilbrakt på solfylte strender i Portugal, kom en periode på noen år hvor aktiviteten ikke var så stor. Ikke før i 2006 hvor det ble korrekturlesing av ”Bobilen” for Ingrid. Denne jobben har hun ennå. I tillegg gjør hun en flott jobb for foreningen når det gjelder å oppdatere nettsidene. Ingrid har også trått til med litt arbeid i forbindelse med CKE-kortene.

Dette paret kan foreningens historie ut og inn, og er nærmest som et leksikon, og de har fartet rundt i bilen sin og pratet med sin sjarmerende Bergensdialekt med mangt et medlem.

”Bobilen” ønsker dem lykke til videre med bobil-livet og æresbevisningen.

Disse er allerede æresmedlemmer i foreningen:

Ragnar og Kirsti Austad, Ola og Kari Fjeld, Gunnar og Frøydis Stenerud, Tormod og Mona Holand