RSA Bil

RSA Bil

Publisert av Agneta Torgersen den 05.08.19. Oppdatert 18.09.23.

RSA BIL er autorisert merkeverksted for Fiat Professional, som er drivlinjen til de fleste bobiler i Europa. RSA BIL har samarbeid med Norsk Bobilforening, og gir 10 % rabatt på service og reparasjoner av Fiat-delen på medlemmenes bobiler. I månedene desember og januar gir vi hele 20 % rabatt. Som Fiat merkeverksteder er RSA BIL de eneste som utfører kampanje- og garantiarbeid på vegne av fabrikk.

RSA BIL er representert fra Kristiansand i sør, til Tromsø i nord og er med det den største Fiat forhandleren i Norge. Sammen med høy kompetanse sørger RSA Bil for Trygt Bilhold

RSA BIL utfører reparasjon og skift av frontruter. Ved større sprekker, kan sprekken limes midlertidig og ferien kan fortsette.

I samarbeid med Nokian er det blitt utviklet et vinterdekk spesielt tilpasset bobiler.

RSA BIL serviceprogrammet 6+ GOD – BEDRE – BEST**, tilbyr tilpassede servicepakker fra kr.2.695,- og original merkeservice til reduserte priser på biler eldre enn 6 år**.  RSA BIL serviceprogram 6+ innrømmer en rabatt pålydende 35% på sommer og vinterdekk.

Som et ledd i vår strategi, har vi prisløfte på våre tjenester. Se vilkårene på vår hjemmeside.

Les mer på vår hjemmeside: www.rsabil.no eller ta kontakt med en avdeling.

 

** Kan ikke kombineres med rabattavtalen

 

Les mer om Serviceprogrammet 6+, Prisløfte, bilkonto, bilglass og dekk i vedlegget under.


RSA BIL er forhandler av utstyr og tilbehør til bobil. Se oversikt på tilbehør og utstyr hos Caravan Supply www.casu.no.
Ta kontakt med din RSA BIL forhandler, med artiklene du ønsker og hent hos RSA BIL forhandler.
Ønskes betalingsutsettelse – www.rsabil.no/rsa-bilkonto