Svensk Mattdesign

Svensk Mattdesign

Publisert av Agneta Torgersen den 06.08.19. Oppdatert 03.02.21.

Du lager en mal og sender den til butikken i Strømstad og de formsyr teppene etter dine mål. Da er det viktig at du forteller hvilken side som er opp slik at du ikke får teppet speilvendt.

Du kan få teppene i omtrent alle farger, slik at de står i stil til bilens interiør. Selvfølgelig lager Svensk MattDesign også andre tepper, til båt, hus – ja nesten til alt du kan tenke deg.

Medlemmer får 10 prosent rabatt på slike formtepper.

Ønsker du nye gardiner til bobilen kan også Svensk MattDesign hjelpe deg med det. Ta med gardinene og kom med ønskemål og du får nye flotte gardiner spesiallaget til deg.

I tillegg broderer de logoer og navn på håndklær, duker og lignende

Alt til meget gode priser til NB-medlemmene.

Matte med logo

Norsk Bobilforening har fått laget noen inngangsdørmatter med logo. Disse kan du for eksempel ha ved inngangen til bobilen. Disse mattene har en størrelse på 60x40 cm og har en trefarget logo midt på teppet. Vi selger disse teppene gjennom vår NB-butikk på nettet, men ønsker du andre farger eller størrelser enn det som er vist her, må du selv kontakte Svensk MattDesign i Strømstad for å bestille dette. Som tillegg kan du for eksempel få ditt NB-nummer sydd inn på selve teppet (kr 50). Logoen inneholder over 50.000 sting og det tar over en time å brodere disse stingene.

Butikken. Svensk MattDesign er en ren teppe/matte-butikk som ligger like ved torget i Strømstad. De satser full og helt på kvalitet og god design. Butikken drives av Diana Carlsson og har hatt tilhold i Strømstad de siste 15 årene. Diana har drevet med hjemmeinnredning med egne butikker i mer en 30 år. Gångmattan har nå spesialisert seg på å formsy tepper/matter og brodere på disse teppene.

Tanken til Diana er at du skal kunne få et teppe helt etter ditt ønskemål: Størrelse, fasong farge og logo.

Sjekk hjemmesiden for åpningstider.

Følg gjerne Svensk MattDesign på  Facebook.

Svensk MattDesign
Sødra Hamngatan 14
45230 Strømstad

Tlf: +46 52 61 31 94

Mobil: +46 70 31 84 750

Epost: diana@svenskmattdesign.se

Hjemmeside